INREDNINGS INSPO

Advertising links/ Reklamlänkar.

Tom Ford bok // Flos lampa vit/alluminium // Beige matta // Vit skål // Aseop tvål // Vit pläd // Vitt kuddfodral // Quiltat kuddfodral // Pyjamas i satin // Spegel // Soffbord // Byredo ljus // Tavla // Byredo handtvål // Träbricka // 

Vit matta // Drömstol // Tv bänk // Matta // Överkast // Tavla // Mateus skål // Mateus te kopp // Flos taklampa // Bokstativ // Dior bok // Ragdoll doftljus // 

Det enda jag kan tänka på atm är inredning som ni kanske förstår. Här kommer en stor mix av olika saker jag tycker är fina (inte tänkt ihop utan bara random saker). Nästan all inspo jag sparat går mer åt det kalla hållet, mycket i grått. Men jag är ju egentligen mer för varma, mysiga, lugna färger. Creme, beiget och brunt. Försöker komma ifrån guld/mässing hehe. Vill att vårt hem ska bli ett vuxet, stilrent, snyggt och enkelt. Men jag vet inte ALLS vad vi ska köpa. Kollade på bänkskiva till köket idag, matsalsbord har jag hittat men det är typ det. Resten av stilen vi kommer gå på är ännu oklar. Sitter på pinterest, läst varenda hemma hos repotage på Residence och letar inspo i  allt jag gör. Ska inte köpa en enda sak till lägenheten som inte är 100% rätt. Allt ska bli perfekt! Det är dock hur kul som helst såklart. Väntat så länge på detta!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg