EVERYDAY SPORTSWEAR

Advertising links to Filippa K, Wakakuu, H&M.

Top // 

My fav knit lately. Avaible in beige and white <3

Sweater I’m wearing // Tights // Sneakers 

Bag // Gloss leggings // Cardigan // Sneakers //  Black hoodie // Barre leggings with open heel // Black top // White nike shoes // White small bag //  Water bottle // My fav deoderant

I am one of those who really likes to wear workout clothes all day hehe. Often when I have a busy day planned and I need to run around in town, go to meetings etc I wear workout clothes all day. Since barre is more of a low pulse workout you don’t sweat a lot so I feel I can do things  after without a shower. I often wear my tights with a cozy sweater, sneakers, a nice bags. Makes it look OK, sporty and chic! Very ”LA”. Everyone in LA wears sportsclothes all day and I love it haha!  <3

  1. Hej Lovisa! Jag älskar ditt hår och har en frisörtid på onsdag då jag ska sätta i hairtalk. Kan inte du snälla säga vilka färger av hairtalk du har i ditt hår? Vill ha precis som dig haha. Kram Elsa

  2. Tips på svarta klassiska väskor? Allt mellan 0-20 000kr ungefär! Tänkt på ATP, BOYY, YSL eller typ Mullberry men känns som att de första kanske snart är förbi och mullberry lite daterat? Gärna axelmodell! Känns som att du har massa idéer på lager hehe

  3. Hej!!!
    Älskar också att ha träningskläder/ sportig stil till vardags pga så sköööönt, men nu börjar det bli kallare och har svårt att hitta en VARM GOSIG jacka!? Älskar alla dina tips-inlägg så om du har tid/lust får du gärna göra ett sånt inlägg nån dag<33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg