MONDAY INSPO

Advertising links.

Toteme blouse // Denim shorts // Other stories shoes 

Brown tweed blazer // Tweed trousers // New balance shoes // Adidas trainers // Merino wool turtleneck // Brown little liffner bag // Black dress // Washed jeans // Black coat // Grey knit short arm // White knitted top // Hairoil // Candle 

Grey washed tshirt // Grey short wool jacket // Sensai perfume // Leo chiffong dress // Black wool suit pants // Grey knit // Snakeprint boots // Puff print beige dress // Black mini acne bag // Black strap heels // Beige wool scarf // Sunglasses // Black leather boots // Grey long wool coat // 

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *