ISABELLAxSTYLEIN

Advertising links.

Beige blazer // Beige suitpants // Black wool coat // White ribknit // Beige wool knit // Black skirt // Black satin skirt // Black satin top // White top // Burberry bag // Bottega shoes // YSL lipstick 

Since I had a campaign shoot all day yesterday I missed the launch event for Isabella x Stylein. So sad for that since the presentation looked amazing. Now the collection is online and I must say – love everything!! Simple, elegant, classic.

Rekommenderade inlägg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *