FÖRSTA DAGEN PÅ SMÖGEN <3

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Klänning // Skor
Såå mysig klänning!

Armband.
Kjol // Tröja // Skor 

I måndags kväll tog jag och my boyfriend tåget till Göteborg för att sedan tillsammans med Moa åka upp till Smögen. Här ska vi vara en vecka och ta det lugnt, äta god mat, mysa och sen givetvis fira midsommar! Väldigt trevligt och rogivande att vara här. <3

 

Rekommenderade inlägg

  1. Hej!! Måste först å främst säga att det är så roligt att följa dig och att jag totalt älskar din stil, hoppas på ett nytt design dropp 🙂 sen till frågan å de är vart de fantastiskt fina snäcktallrikarna kommer ifrån? (De som fanns på bild på insta) så otroligt fina!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *