LIFEUPDATE

Efter en väldigt intensiv maj månad med alldeles för mycket resande är det så skönt att vara hemma. Ha landat. Kommit in i rutiner. Jag tycker det är så sjukt svårt att komma tillbaka efter man ha varit iväg, som ni kanske märkt. Har större projekt vid sidan av just nu som ni såklart kommer få ta del av tids nog. Men har lagt mycket tid på dem samt mitt nya instagram konto. Behövde lite nytt att vara kreativ i. Sen jag startade mitt nya konto har jag nog inte scrollat genom hela feedet en enda gång. Bara hänger där inne och letar inspo, tipsar, skriver med er. <3 Känns väldigt mysigt och roligt faktiskt. Är även väldigt glad att jag ställt in att åka till Göteborg i helgen. Skulle dit med hela stora gänget på Summerburst osv men allt kändes så sjukt omständigt och så är både Elin och Bea i Stockholm just den helgen. Så nu blir jag hemma vilket känns SKÖNT.

En vecka med jobb, tidiga mornar, träning och häng med min pojkvän. Vi båda jobbar ju hemifrån så vi umgås väldigt mycket men jag älskar det. Allt är så mycket roligare i vardagen när man delar den med någon :). Bara att laga middag, fixa hemma, ha en myskväll, att någon alltid är där. Mycket, mycket skönt. Vaknar verkligen upp varje dag och är GLAD.

Men, råder er verkligen till att följa mitt nya konto. Det är så himla enkelt att uppdatera där, speciellt när jag inte tänker på att något ska vara fint osv. Delar med mig av väldigt mycket, så kolla iiiiin det HÄR.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg