MIN HELG I BILDER

Denna helg började jag med ett besök hos min frisör. Perfekt att sitta där en fredagseftermiddag och bli fin och redo inför helgen. Syns väl kanske inte riktigt på bilden, men lite kortare och lite mörkare blev det. Fräscht inför hösten!

Efter frisörbesöket blev det ett litet snabbt Molly besök! Haha. Vi pratade lite och fotade en outfit. 

Efter det skyndade jag mig hem för att göra mig redo för date/aw. 

Började med ett glas på Nyko!

Vi hade ingen riktig plan men slutade i alla fall att det efter någon drink blev middag på Nobis, på deras relativt nyöppnade restaurang Noi. Visste inte alls vad de hade för mat eller så utan bara gick dit jättespontant men det var öööver förväntan!

Delade på en förrätt med potatis/purjolökskräm och löjrom. Mycket gott!

Sen åt jag lamm och potatisgratäng. Ett glas rött till, är inte det en helt perfekt höstmiddag? 

Till ”efterrätt” blev det en espresso martini. Väldigt mysig kväll. Spontant och bra. Maten var verkligen över förväntan och det tyckte mitt sällskap också så det var roligt. 

I lördags blev det sovmorgon och sen frukost i soffan framför Bron som jag börjat kolla på nyligen. Så efter jag vet haha. Men har i stort sett slutat kolla serier filmer etc på senaste tiden. Nu har jag börjat igen och fastnat helt. Mitt sätt att sträckkolla är liksom inte hälsosamt. Men hösten tillåter väl dock att det blir sådär. Okej att kolla lite för många avsnitt dessa mörka kvällar. Kollade även reprisen av idol där min kompis Sebastian är med! Visst att han alltid är bra men i fredagens avsnitt var han helt outstanding??? Helt säker på att han kommer vinna. Han är GRYM!

Efter tv blev det långprommis runt Djurgården. Det var man inte ensam om denna soliga lördag kan jag lova. Men det var lika mysigt som vanligt. Det är helt sjukt vilket väder det är nu? Mitten av oktober och man behöver inte ens ha jacka när solen är framme? Underbart!

Sen skulle det stå myskväll hemma på schemat och då kände jag, ja men då kan jag väl lika gärna gå och träna trots att det är lördagskväll. Har inte riktigt fått till något bra pass i veckan men detta WOW. Ni vet när man bara har såå mycket energi och tar ut sig totalt. Körde bupress och massa tunga övningar med vikter tills jag inte kunde stå. Brukar ofta köra en tabata app som jag ställer in på 6 intervaller på 30 sek med 10 sek vila. Sen kör jag samma övning alla de 6 gångerna innan jag byter. Detta passet gjorde jag då Buprees, moutainclimbers, magövningar med vikt, lite vanliga arm/axel övningar, olika typer av squats och utfall (hopp, med vikter osv). Väldigt skönt. Köpte airpods i veckan också. Även det ett år efter alla andra. Fattar varför folk tjatat på mig, det är ju faktiskt väldigt bra haha. Både när man tränar och har till datorn. Efter det gick jag och handlade och lagade middag till mig oss. Lugn kväll. Skönt. Kollade bron, jobbade lite och bara gjorde ingenting haha.

På söndagen vaknade jag upp utan klocka, pigg och utvilad. Gick med solen i ansiktet till gymmet för att dansa in dagen. ÄLSKAR det där passet på Fridhemsplan på söndagar. Svettigt och roligt. Instruktören är underbar och peppig. Blir alltid så glad efteråt. Och trött haha!

Sen åkte jag hem och duschade och fixade i ordning mig för att träffa Elin!

Vi myste omrking ute.

Sen var jag bortbjuden på middag så då var jag iväg och köpte lite blommor. Passade på att fylla lägenheten också såklart. Alltså WOW vad mycket fina höstblommor det finns nu???

Efter en trevlig middag var det lite myskväll med Elin. Hon har praktik i Stockholm nu så man får passa på att ses när hon inte är i Köpenhamn som vanligtvis. 

Inte helt ovanligt med en liten buffé… 🙂

Och idag efter en bra helg, vaknade jag upp till en stråååålande solig måndag. Gick utanför dörren strax efter 8 och tänkte åka till gymmet direkt men istället tog jag mig en liten tur vid Djurgården. Bara andades frisk luft och njöt av det magiska ljuset. Tänk om varje morgon började så? Efter det cyklade jag till gymmet och körde ett så bra pass. Kom in i sånt flow och bara körde på. Älskar när det händer. När man får energi som gör att man blir en maskin haha. Efter det cyklade jag hem igen. 

Äter aldrig innan jag tränar på morgonen så nu fick det bli lunch så fort jag kom hem! Cyklade förbi Lett påvägen och tog med sötpotatis fetaost salladen men sen kände jag att jag ville ha lite extra protein till så köpte lite färsk lax och gjorde i ugnen med citron, olja och salt bara. Huuuur gott?

Nu ska jag ringa några samtal, svara på lite mail och planera veckan. Känner mig glaad, taggad och FYLLD av energi. Detta ska bli en härlig vecka mina vänner. 

PUSS 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg