LEO SKIRT

Godmorgon!
2 timmar sömn och på flygplatsen. Iiiinte jättepigg men vad gör det när man ska till sin favoritstad. Ska flyga om en liten stund men tänkte att jag passar på att blogga hehe. Såhär såg jag ut igår i alla fall, fick väldigt mycket frågor om outfiten. Kjolen kommer ifrån Loavies, tshirt från Saint Laurent, solisar Ray Ban, skor Isabel Marant, väska och armband Dior.

Efter min lilla bloggpaus förra veckan är jag så taggad på att fota massor igen. Har med mig mycket nytt, fint till London som jag ska visa er där. Kul va?! Sen tänkte jag även shoppa en del, dock hade jag ju redan övervikt på väskan (i vanlig ordning) nu då så får väl se hur mycket som får plats med. Hur som, väldigt skönt att vara taggad på bloggen igen. Tycker även att min kamera typ blivit bättre (?), tycker inte ni? Gör liksom likadant som jag alltid gjort men blir finare. Den verkar också ha bra och dåliga dagar konstigt nog. 🙂

Seeen måste jag bara fråga er om ni har några nya London tips till mig? Både jag och Elin har våra favoritställen men det öppnar ju så mycket nytt där hela tiden så let me know om ni vet något bra. 

Hörs lite senare, puss puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg