VINN PRODUKTER FRÅN NIVEA

Annons: Inlägget är ett samarbete med Nivea.

Som ni sett tidigare både här på bloggen och instagram har jag ett samarbete med NIVEA och deras Urban Skin serie. En serie utvecklad för folk som bor i staden anpassad att få huden att behålla sin lyster trots allt den utsätts för i stan. Jag har använt produkterna under våren och gillar dem verkligen!

Sedan tidigare finns både en dag- och nattkräm och en 1-minuts detoxmask. Serien har nu utökats med ytterligare två masker. Den ena masken, Pore Refine, är en självuppvärmande mask som minskar orenheter och minimerar porerna och den andra, Mask Moisturise, innehåller hyaluronsyra som ger fukt och lyster. Älskar att de bara behöver användas i 1 minut, perfekt när man vill få in maskande lite oftare i sin rutin.

Jag vill såklart även att ni ska få prova produkterna! Därför har jag nu en tävling där två personer kan vinna ett härligt kit bestående av hela Urban Skin serien från NIVEA! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför ni ska vinna! Jag kommer dra två vinnare i kommentarsfältet den 8:e juli. Lycka till! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg