SNAPSHOTS från dagen

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt men ibland är det mysigt att läsa om sånt också. Som jag skrev igår har jag kommit in i sämsta sovrutinerna. Gick och la mig sent och väl i sängen kunde jag inte somna. Det var varmt, jag låg och tänkte på massa saker och hade ångest. Kan verkligen få panik när man ligger där på natten och allt känns hopplöst. Men trots att jag somnade sent tvingade jag upp mig själv imorse efter 7 någon gång. När jag haft en sån där dålig natt mår jag verkligen bara ännu sämre om jag sover bort dagen. (Samt om man aldrig går upp tidigare och blir lite trött är det väldigt svårt att vända tillbaka dygnet haha). Var SÅ trött men gick upp och tog på mig träningskläder. Tog Elins cykel och åkte och köpte kaffe. Gissa vad jag gör direkt när jag kommer ut med den i handen? Tappar den på marken så allltttt rinner ut på mina fötter, marken, allt. En söt äldre man såg det och skrattade lite åt mig och frågade om jag hade en dålig morgon och jag kunde inte annat än instämma. Där och då tänkte jag nä, nu åker jag hem och sover istället. Men bestämde mig för att sätta mig i solen i lugn och ro och ta en kaffe. Hittade ett trevligt café i närheten av gymmet och satt där säkert 45 minuter innan jag vaknade till.

Efter det var jag på lite bättre humör och redo för gymmet. Säga vad man vill om träning men det finns då inget som kan få mig 0-100 så snabbt som det. Jag har haft väldigt mycket ångest på senaste tiden över diverse olika saker och att stå och svettas, ta ut mig totalt och känna endorfinerna flöda är en av få saker som verkligen får mig att andas ut och på bättre tankar. Jag körde trappmaskinen som vanligt och i vintras när jag var supertränad orkade jag som sagt stå en timme, nu gör jag absolut inte det. Förvisso är denna mycket jobbigare/större men 20 minuter räcker gott och väl. Springer 1 minut (och då är jag DÖD efter 1 min på högsta hastigheten) vilar 15-20 sekunder och sen kör igen. Rann svett om mig och var både pigg och glad när jag var klar och cyklade hem.

Åkte hem, väckte Elin, åt frukost och gick sedan ner på bryggan för att sola 2 timmar. Var väldigt rastlös- kollade youtube, försökte övertala Elin till simtävling (hon nappade inte på den idéen), läste bok och lyssnade på musik. Haha.

Efter det åkte vi in till stan (som jag sa igår att vi absolut inte skulle idag). Jag lämnade in mina Hermes skor för att lägga en ny sula (rekommenderas att göra det, ska göra det på mina Gucci skor också). Och sen kikade vi lite inför resan. Jag behöver BOHEM kläder!!! Är så taggad på att gå all in på Greece style och ha vit långkjol, stråhatt, stora guldörhängen, bruna sandaler, någon väska med fransar och hela köret. Tyvärr hittade jag dock ingenting jag letade efter. Förutom dessa väskor som jag fram tills väldigt nyligen tyckte va så fula. Var dock för snål för att köpa. Elin sa ”vi kan göra egna”. Det kanske vi inte kan, men däremot kan man nog hitta en budget version på någon marknad eller liknande. 

Inne på butiken Birger Christersen. Får alltid så mycket inspo där! De säljer även Dior, vilket är väldigt ovanligt. 

Vi blev akuthungriga och åt första bästa vi kom över. Salladen ser inte mycket ut för världen men kycklingen som ligger under är såååå god. Namnet på stället minns jag tyvärr inte. Blev tyvärr inte heller mätt så gick vidare för ”efterrätt” i form av: 

Acai bowl och matchalatte på Hafnia. Så gott med acai nu när det är så varmt ute. HELT sinnes vad varmt det är. Över 30 grader överallt, hela tiden? Måste vara den varmaste och mest soliga sommaren någonsin. Ligger hemma i sängen nu och är trött. Värme i all ära men man blir verkligen helt slut. Elin har somnat brevid mig och jag vill väcka henne nu och fråga vad vi ska handla och laga till middag. Ja mina vänner, det var min dag det! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg