FIRST DAY

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Byxor // Topp // Skor // Hatt fick jag på By Malinas  visning // Väska och band på hatten Louis Vuitton

Idag stod klockan på 7 och vi var först på frukostbuffén för att kunna åka iväg tidigt mot Capri. Tror ni inte det var strålande sol i Rom idag haha?.. Såklart! Well, well. Vid 9 tiden tog vi tåget mot Neapel och när vi var framme där tog vi båten till Capri vid 1-tiden. Var framme på hotellet 2 och det var SÅ skönt att komma hit. Förra gången vi var här bodde vi i Anacapri (finns egentligen två ställen att bo på, där eller i Capri stad). Denna gången bor vi istället 100 meter från hamnen, på ett jättemysigt hotell med sjuk havsutsikt. Bilden från solnedgången är tagen från vår balkong. Är väl cirka 50 meter ner till havet om man vill gå ner och bada.

Capri är verkligen en speciell plats. Det märktes även att det inte är högsäsong nu, mycket lugnare. Vi ska ju vara här en hel vecka och det känns så bra. Idag var tyvärr inte vädret på topp så vi bara checkade in, tog det lugnt på rummet sen nu tog en liten runda på stan. Trots att det är fredag ligger vi bara i sängen och kollar film, jag jobbar, äter godis och ja tar det lugnt. Var exakt vad vi kände för ikväll hehe. Imorgon ska det bli strålande sol och 27 grader så då blir det upp tiiidigt och carpa den fina dagen. Hur som, känns SÅ skönt att ha lämnat stressiga Rom och vara här. Längtat efter denna veckan hela året haha. Sista ”sommar” veckan börjar nu. 

Visst var min outfit härlig? Älskar detta vita set. Perfekta sköna semesterlooken om ni frågar mig. Både till stranden eller att klä upp lite mer som idag. Bea körde också på helvitt. Matchy, matchy i vanlig ordning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg