Blandat från mobilen. <3

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Här kommer ett litet mysigt inlägg med mobilbilder från veckan. I måndags kom denna älskade människa till Stockholm. Nu var det 3 månader sedan vi sågs och det är tyvärr så vårt distansförhållande brukar se ut (hon bor i Italien för er som inte vet). Det finns fan INGEN som Bea. Jag vill ha med henne överallt, alltid. Vad jag än gör, så vill jag att hon ska vara med. Mår så bra av att vara med henne och är så glad för att vi blev vänner. Så många år sedan är det inte ändå, men många år till kommer det däremot att bli. Jag fick bara ha henne en dag denna gången men nästa vecka följer jag med henne hem till Jönköping och bara myser ett par dagar! 

Åt i alla fall frukost på Pom och Flora. 

En väldigt höstig och mysig sådan! Te, gröt, avokadomacka. <3 Gott!!

Älskar  dessa stövlar! Så höstiga och fina. 

Okej om vi ska prata lite hår. Hur fint är inte mitt hår nu???? Jag ÄLSKAR det. Älskar färgen, längden, allt. Fått mycket frågor om ifall jag har hairtalk i och jaa det har jag. Jag har kört med det sen i December nu. Först satte vi bara i någon enstaka slinga fram då min lugg gått av men sen började jag fylla ut hela håret med förtjockning. Jag trodde aldrig att jag skulle använda löshår då jag alltid haft både långt och tjockt hår naturligt men jag kan ärligt talat säga att Hairtalk är det bästa som har hänt mitt hår. Jag känner mig så fin, lockarna håller myyycket bättre och jag har dessutom sparat väldigt mycket på mitt eget hår. Det har börjat växa så mycket igen och kvalitén har blivit otroligt mycket bättre. Detta pga att jag mest lockar löshåret, gör det mer sällan för det håller så mycket bättre och aaa ni förstår grejen. Rekommenderar det hur som helst till alla! Har flera vänner som är också börjat och vet inte någon som inte är supernöjd. 

Finns ingen gång jag känner mig som fin som efter ett besök hos Gabriella på Bangerhead. Är hellre otrogen än byter frisör! Ni ba, du har ingen pojkvän men ok. You get the poooint. Hon är bäst. Gå till henne!!!

Jag ööönskar jag kunde föna håret såhär fint själv. Måste lära mig. Finns inget finare än ett nyfönat Hollywood svalligt hår. Ni vet den perfekta hårfina gränsen mellan platt och lockigt men att det bara faller såå så fint. 

MAGISK visning. Jag vill ha alla klänningar. När, det vet jag inte. Men jag vill ha dom!! Några av sakerna finns online nu, kolla bara in denna fina blus. 

<3<3<3! Beas fina blus hittar ni här. Vill också ha!

Fick några kommentarer om att det inte funkade sist jag länkade mina läpprodukter, så försöker igen. DENNA läppenna med färg Morning Coffee och detta läppglans i färg Creme Burlee.

Kolla detta fina mobilskal jag fick i en goodiebag på en visning!

Fick så mycket frågor om denna tröja, från Zara för ett år sedan men hittat en vääldigt lik  här.

Länkade ju denna fina kavaj i outfit inlägg men sen tog den slut i den lite mer bruna färgen så nu finns det bara den grå kvar, snarlik dock. Se här. 

Myskväll på Paraden. <3

Favvis lunchen från Lett. Sötpotatis/fetaost wrap med kyckling och avokado som tillägg! Ni måste testa om ni inte gjort det än. 

Avslutar detta random inlägg med en liten lifeupdate… Jag är nästan alltid glad, positiv, taggad på allt och ni vet- allt det där. Jag tycker allt jag gör är väldigt roligt och Fashion Week veckan är verkligen något jag ser fram emot. Något jag är väldigt glad att jag får gå på, då det på ett sätt alltid är en sak jag drömt om. Kom verkligen ihåg hur glaaad jag var första gången jag var bjuden på en visning. Ibland är det lätt att glömma bort det där. Vad man egentligen gjort allt för. Vad det är man tycker är så roligt.  Denna veckan har dock inte varit rolig alls. Jag har sen i fredags haft SÅ ont i huvudet. Nacken, ryggen, ja jag vet inte vad. Jag har verkligen mått dåligt och varit helt orkeslös. Jag har migrän som jag i olika perioder i livet har olika mycket. Senaste tiden har det varit mer men det jag känt den senaste veckan är inte riktigt migrän. Har bara känt mig så inte som mig själv, inte tyckt något varit roligt, mått dåligt och ja jag vet inte riktigt vad. Har varje eftermiddag/kväll jag kommit hem somnat i flera timmar, sovit typ dubbelt så många timmar varje natt och ändå varit orimligt trött när jag vaknar.

Idag hade jag hur mycket roliga saker som helst på schemat. Visningar, lunch, träffa Elin men jag kände verkligen bara. Det går inte. Jag har därför ställt in allt och ska bara vila. Jag är verkligen SÅ slut. Förstår inte hur eller varför men ja. Känns som min kropp reagerar jättestarkt på exakt allt just nu. Gjorde en ansiktsmask förut, jag gjort flera gånger i veckan i flera år och fick nu världens allergiska reaktion och massa utslag? Känns verkligen som att allt säger ifrån på alla sätt som går. Så nä, idag ska jag bara lyssna på min kropp. Har varit på massage och knäckt min rygg och bara vilat, hoppas på att det hjälper. Är det inte det som är felet, vad tror ni detta är?  Ni brukar alltid veta så mycket och säga så bra grejer.  Är det någon av er som mår likadant som mig just nu?… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg