MIN HELG I BILDER

Annons: Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Nu var det väldigt längesedan jag hade en ”vanlig” helg där jag faktiskt haft tid för min helg i bilder. Eller, aa förra helgen hade jag väl kunnat göra det men var verkligen inte på topp då. Har i alla fall fotat snapshots från helgen som kommer här. Lite recap blir det förvisso då jag redan bloggat om en del men här kommer mobilversionen också. Började som sagt dagen i fredags med en solig promenad. Sport Bh:n hittar ni här. Kolla in märket, de har myyycket snygga och framförallt -prisvärda träningskläder. Shortsen kommer ifrån Adidas, lånade av Elin och tyvärr inte nyinköpta men  här var de mest liknande jag hittade.

Efter promenixen var det som sagt vegan sallad på Souls. Jag som alltid har förutfattade meningar om att man inte blir mätt när det inte finns något annat än plantbased protein fick bokstavligen talat äta upp det ;-). Var sååå mätt sååå länge efter denna salladen haha. Är det bara jag som alltid tänker att jag måste addera typ kyckling eller liknande? Insett nu att fallet faktiskt inte är så. Måste bli bättre på att tänka lite nytänkande när det kommer till mat. 

Drack kokosvatten och solade på bryggan ett par timmar. Badade gjorde jag också. Jag är badkruka deluxe men var ändå den ända som badade av oss, flera gånger till och med. Förövrigt lever jag life i mina Birkenstock. Trodde då ALDRIG att jag skulle ta på mig ett par sånna för ett par år sedan men är beredd om att hålla med om att det är en väldigt praktisk och skön sko på sommaren. Att mina glittrar lite gör dem lite roligare också va. 😉 Ni hittar dem här

Precis som jag bloggade om i fredags var jag så otaggad på utgången vi egentligen planerat… Som tur var, var inte jag den enda som var trött. Bestämde oss istället för att laga middag hemma och bara ha en mysig tjejkväll. Eftersom vi ändå inte skulle göra något speciellt bestämde jag mig för att åka till gymmet en snabbis innan middagen. Lånade Elins cykel och cyklade dit i kvällssolen. Älskar verkligen att ALLA cyklar i Köpenhamn. Elins cykel ser ut som en mintgrön godis. <3 På tal om godis blev jag även godisansvarig då Köpenhamns bästa godisbutik låg åt hållet jag skulle åt. Var väldigt chockad men glad över utbudet. Så glad att påsen vägde 1.5 kg och jag fick saker på köpet för jag köpte så mycket. För er som inte vet så är jag en riiiiiktig godisgris och är det en sak jag har 0 disciplin för är det just lösgodis. Herregud vad jag kan äta. Det var ju inte jättesmart att jag svängde förbi affären innan gymmet, hela vägen dit tryckte jag nämligen i mig. Bra pre-workout liksom… Aja whatever, kunde inte låta bli!

På gymmet körde jag ett snabbt, jobbigt men väldigt effektivt pass. Jag har verkligen insett att träning inte behöver vara något tidskrävande utan något man faktiskt kan få in i ett tight schema. Jag körde 20 minuter på trappan och var helt slut efteråt, både i benen och konditionsmässigt. 

Såhär svettig kan man alltså bli på 20 minuter. Väldigt härligt må jag säga. En fredagkväll trodde jag att jag skulle vara nästintill ensam på gymmet men ickeee, det var fullt med folk. Efter mitt snabba, men intensiva pass cyklade jag hemåt igen.

Medan jag var godisansvarig och tränade hade tjejerna handlat så vi lagade en mysmiddag. Chips till förrätt, godis till efterrätt. Kollade på Tomb Rider med Alicia Wikander och omg, girlcrush!!! Har älskat henne since Andra Avenyn tiden (minns ni?) och människan blir ju bara vackrare och vackrare för varje dag som går. Otroligt fin och duktig tjej alltså. 

I lördags var vädret inte på topp så vi tog det lugnt hemma ett tag på morgonen innan vi drog oss iväg mot gymmet. Testade ett nytt gym i Västerbro. 

Jag hade mycket energi men var inte helt helt slut efter passet så kändes inte toppen bra kanske. Körde i alla fall ungefär så som jag bloggade om sist: Först trappmaskin 10 min uppvärmning, sen stationer här ovan: boxning, roddmaskin, moutainclimbers, burpees, lite olika övningar med hantlar och avslutade med mage/rygg. Efter träningen åkte vi hem och lagade lunch och solade på balkongen lite då solen kom fram på eftermiddagen.

Vi var så chill i lördags, stressade inte med något haha. Satt kvar i kvällssolen på balkongen tills den gick ner vid 9. Då gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan för lite fest. Jag hade gått osminkad hela veckan och vi har verkligen inte gjort nååågot mer än varit hemma, tränat och sådär så kände att det var dags för lite smink och människospaning. 

Vi gick först till PS som är ett så nice ställe. De är en bra restaurang som blir lite nattklubb men fortfarande så att man kan sitta och prata osv. Vi drack massa goda drinkar och pratade med många trevliga danska killar. Folk här kommer verkligen fram och pratar med en på ett helt annat sätt. Väldigt roligt tycker jag! Alla är väldigt öppna och framåt. 

<33333!

Efter PS gick vi till Chateau som är en klubb jag verkligen gillar. Vill ni ha en bra kväll kan jag verkligen rekommendera att gå till PS och sen Chateau. 

Tshirt (fast min är mer grå) // 

Såhär såg jag ut under kvällen. Väldigt chill klädd men det var skönt och passar bra att gå ut så här. 

Blev seent i lördags och var därför väldigt trött igår hehe. Elin tvingade dock upp mig för att fota då hon tyckte jag varit lite för lat de senaste dagarna. Dagen efter jag druckit brukar jag dock vara ganska pigg på förmiddagen, vilket var exakt det som hände igår. Var uppe och fotade och efter det fick jag min dipp och sov hela eftermiddagen.

Vi gjorde alltså inte jättemycket igår. Tog en kvällspromenad och köpte mat sent. Satt uppe och kollade på gråtfilm följt av skrattvideos på youtube fram till klockan 3. Idag jobbar jag på balkongen och ska snart duscha och fota av lite outfits. 

Sammanfattningsvis, en ganska lugn men bra helg. Jag är väldigt öppen för allt denna sommaren men just nu njuter jag av att bara ta det lugnt i Köpenhamn. Resa är kul, men absolut inte nödvändigt när det är 30 grader och sol här. Dock ska vi nog planera in någon resa strax. Undra var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg