LET’S GET CAUGHT IN THE MOMENT

Det jag älskar allra mest med mitt jobb är att fota. Fånga ögonblick och stunder. Visa hur vacker världen är och försöka få fram hur härligt saker kan vara. Här kommer x antal bilder på fina stunder och saker jag fotat med min mobil den senaste veckan. 

På hotellet The Peninsulas rooftop. Ofta på fina hotell kan personalen vara otrevlig men där, wow. Man blir behandlad som en prinsessa om man vill gå dit och ta en drink. HUR trevlig personal som helst. Fråga bara i receptionen så visar dem er upp! <3

Magisk solnedgång vid Triumbågen som jag verkligen kan rekommendera att åka upp i för utsikt. Gjorde inte det nu men gjort det förut!

Blurrigt och vackert vid Eiffeltornet som glittrar 5 minuter varje kväll efter det blivit mörkt till klockan 1. Världens gulligaste tjej som kom fram och frågade om hon skulle ta en bild på mig och Elin. Sånna personer älskar man. 

Shoppade LOSS. Här paus inne på Balenciaga. 

Coffée kiss på Hotel Costes. Ett MÅSTE i Paris. Drick kaffe, vin, ät lunch och trendspana. Räknade Birkins och fick klädinspo för hela året.

Älskar kjolen från Born In Stockholm.

Tacksam för att jag och denna person började skriva på Twitter för några år sedan och blev vänner. Tjejkompisen man saknat hela livet. Ödet? Ja jag tror det.

Vill åka runt i Paris i denna bil!!

I Paris blev det rödvinsmiddag och tjejsnack in på små timmarna varje kväll. Rödpang har aaaldrig smakat så gott trots sommarhettan.

Här var jag trött efter en lång och varm shoppingdag.

ALLT är så vackert. ALLA byggnader. 

Ett mysigt Parisigt ställe som låg i närheten av vårt hotell. Här var vi sist kvar varje kväll. Hittade ett favoritvin på menyn och skrattade så tårarna rann hela vägen hem. Denna resa var exakt vad jag behövde. Var lycklig verkligen. Kommer leva på dessa minnen långt fram över!

Hemma skulle jag nog aldrig välja en crossiant framför ”riktig” frukost men when in Paris går man in i franska rollen och det känns seriöst som det enda relevanta. 

Kär i detta!

Åt lunch vid Louvren. 

Urmysigt ställe men skum personal. Synade mig uppifrån och ner och placerade oss vid ett sämre bord än som var tänkt pga jag hade tofflor pga skoskav och enda skorna jag kunde ha. Annars var både jag och Elin topnotchhh men mina tofflor ställde till det.

Tryffelpastan gjorde dock besökte värt ändå.

Det där med att man kan ställa sig i slumpmässigt gatuhörn i hela Paris och få en fin bild. 

Shoppade i den fina, nya butiken på Rue de Sévres. 

Enda dagen inte solen sken och tro det eller ej men vi jublade för det. Var ju nämligen sååå varmt haha. 

God lunch på Matignon. Jag och Elin gillar exakt samma mat och delar ALLTID allt haha. Varje måltid tog vi två rätter vilket är perfekt för sånna som mig med grov beslutsångest pga alltid vill ha allt på menyn. 

Mycket pussbilder i speglar. Puss på Paris liksom. 

L’AVENUE. Alltid kul ställe att kändisspotta på men extra kul under FW (var Couture Week när vi var där). Folk hade GALNA outfits. 

Många kaffepauser. <3

På Hotel Ralphs rooftop.

Här mådde man. <3

Till alla som frågat, denna gata heter Rue De Universitet eller något sånt. Oklar stavning men tror ni kan hitta på det. Är inte toppenbra på franska liksom. 

Maten till vänster ser kanske inte mycket ut för världen men tar nog priset som godaste saken på hela resan. Heeeeelt sjuk parmesan risotto.

Röda detaljer överallt bara för att påminna om att det är kärleeekens stad;) Ni ba nej… Haha.

@Dior.

Det bästa med detta ställe är att: 1. Folk 2. Aldrig behövt boka bord. 3. Man får maten väldigt snabbt. 

Matchade i våra nyinköpta Self Portrait klänningar. Vi älskar det märket. Älskar att säga vi om saker haha. 

Alla rosor på Hotel Costes (och som säljs i deras rosbutik) kommer från deras egen odling. Sååå vackra blommor.

Sagt det förut men THAT PLACE. 

<3

En kväll man aldrig ville skulle ta slut. 

Hoppas ni gillade inlägget. Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till eftersom både jag och Elin somnade på en 3 timmars ”powernap” förut :’). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg