ANG DET HÄR MED TRÄNING

Godmorgon på er! <3

Kom precis innanför dörren efter ett tidigt, svettigt gympass. Något jag tänkt på ett tag men inte riktigt vetat hur jag ska uttrycka mig angående är att jag tycker är väldigt tråkigt är att det har blivit en grej att vända träning till något negativt. Det är en väldig hets just nu (om att träning är en hets) och jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta. Många av er vet säkert exakt vad jag menar. Men kort och gott att många verkar bli provocerade av att man visar att man tränar och hävdar och bara leder till ångest etc för andra. Om det gör det? Jag är hemskt ledsen att vara en del av att bidra till det, men ur min synvinkel så är det inte riktigt hela bilden.

Jag får otroligt mycket frågor om inte jag kan blogga mer om träning, lägga ut vad, när, hur jag tränar. För folk vill se och tycker det är en lika intressant del av mitt liv som vad jag shoppar eller whatever. Det köper jag, för det tycker jag med. Min favoritinfluencer of all times är liksom Sarahs Day. Finns ingen eller inget som får mig så taggad på att leva hälsosamt som hon.  Men det känns, som att man bara för att man inte är en nischad träningsblogg, nästan inte kan, får eller bör skriva om träning? Det tycker jag är tråkigt då det är ett väldigt stort intresse hos mig/del av min vardag.

Jag själv har 0 problem med mat, träning etc. I mitt liv ligger det som en naturlig vana jag behöver för balans i livet. Jag kan njuta exakt lika mycket av en sallad och grön juice, som pasta och rödvin. Inget av det varje dag alltid men det är väl just det som är det fina. Sen är jag en väldigt extrem person men det är liksom en del av min personlighet och så jag är. Det är alltid allt eller inget och det vet alla som känner mig. Jag gör bara saker helhjärtat och all in. Tränar jag, så tränar jag. Så är det med det. 

Livet ser olika ut olika veckor och jag publicerar allt jag gör. En vecka kanske det bara är massa god mat varje dag, nästa vecka är jag inlåst hemma fastklistrad framför datorn varvat med morgonträning på trappan. För mig är det inget konstigt att jag då lägger ut vad jag gör. hot

Jag är verkligen för att man ska älska sig själv, duger exakt som man är och så vidare. Men man kan inte ta ifrån träning att det är hälsosamt och en viktig del i livet för ens välmående. Jag mår SÅ mycket bättre efter att jag rört på mig. Även andra i min omgivning då jag är jävligt jobbig att ha och göra med om inte jag får springa av mig. Behöver verkligen rastas, haha. 

Nä, jag vet inte. Det pratas, twittrat och allt möjligt om hur dåligt man påverkar andra medan jag själv bara får så många meddelanden varje dag om att folk vill ha mer träning och att jag motiverar. Rätta mig gärna om jag har fel och ni har blivit provocerade av min träning/livsstil/rutiner? Men av kritiken jag får till mig är det BARA positivt. Därför jag blir aningen confused till hela grejen. Denna veckan är en träningsvecka för mig, då skriver jag gärna om det. 

Låt mig gärna höra era åsikter!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg