Läppstift från Estelle & Thild

Annons: Detta inlägg är i samarbete med Estelle & Thild. 

Som ni säkert minns så bloggade jag om att några av mina favorit sminkprodukter kommer ifrån Estelle & Thild. Nu har jag inlett ett samarbete med dom vilket känns superkul då jag som sagt verkligen tycker om produkterna. Det jag tipsade er om förra gången var deras foundation och solpuder, men det jag visar idag är istället läppstift från deras nya sommarkollektion som jag fått äran att testa! Jag gillar deras färger, de är så härliga och fina. Har även sen tidigare läppglans från märket och de är också underbara.

Det absolut bästa är att innehållet i läppstiftet är 100% naturligt, vilket är väldigt ovanligt. Allt i sminkmärket är ekologiskt certifierat och en stor del av sortimentet är veganskt vilket verkligen är bra. Här kan ni se lanseringssidan för alla läppstift. Det jag gillar extra mycket med dem är att de är creamy, och inte blir torra alls. Mina favoritfärger i nya kollektionen är Caramel, Dusty Beige och Springtime. Har Caramel på mig på bilderna!

I samband med detta trevliga samarbete har jag givetvis en rabattkod till er, koden LOVISA20 ger er 20% på hela sortimentet. Jag kan som sagt verkligen rekommendera deras foundation, solpuder och ansiktsolja. Koden är giltig tre dagar från och med idag, dvs till den 11:e kl 00.00. Passa på att testa produkterna alltså, tror verkligen ni kommer gilla dem. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg