for love & lemons

Annons: Innehåller reklamlänkar

Klänning // Skor // 
(Älskar märket, har flera klänningar därifrån, kolla även in denna på 70% rea. 

Godmorgon måndag!
Idag var jag uppe vid 6 tiden för att ta tåget mot Köpenhamn som jag är på nu. Framme om 2 timmar ungefär. Här ovan ser ni en outfit jag skulle haft på summerburst men som inte kom fram i tid, tyvärr. Väldigt synd då den hade varit helt perfekt att ha där. Lite Coachella style haha ;-).

När jag kommer fram till Elin ska vi äta lunch, gå på stan, fota och sen ikväll ska vi träna och sånt där. Nu har inte jag tränat på 5 dagar ungefär då jag varit hos Bea, firat midsommar etc och jag känner verkligen att min kropp inte funkar om inte jag rör på mig. Det är helt sjukt vad dåligt jag mår, blir så irriterad och rastlös. Får se om Köpenhamn har något trevligt gym att erbjuda.

Inatt/tidigt imorgon bitti åker vi till flygplatsen för att flyga till London. Förutom min favoritstad i hela världen så är det verkligen min och Elins stad. Där vi träffades första gången! Vet inte hur många gånger jag var och hälsade på henne när hon bodde där. Vi ska stanna hela veckan och på söndag åker vi vidare till Paris. Kände verkligen för lite city sommar innan det blir solsemester om någon vecka. Vill bara gå runt i söta klänningar, sitta på uteservering, dricka vin och mysa omkring. Då finns det inga bättre städer än London och Paris. Dröm att åka med Elin med, vi har inte varit iväg någonstans sen vi var i Sydafrika när jag fotade kollektionen. Så ja, detta blir en bra vecka! Väldigt skönt att komma bort från Stockholm ett tag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg